Mozgassa könnyedén, és tegye szem elé a legkedveltebb termékeit!

Termékeink magas minősége csak részben biztosíték arra nézve, hogy vásárlóink meg is vegyék őket. A másik fontos dolog a megfelelő tálalás, és itt nem is feltétlen a reklámra gondolunk, sokkal inkább a termékek helyére és hozzáférhetőségére. Ha szeretné, hogy a legjobb termékei garantáltan szem előtt legyenek, vásárlói pedig könnyedén hozzájuk férhessenek, akkor Önnek oldalfalas konténereket érdemes szolgálatba állítania!

Az oldalfalas konténer egy praktikus, egyszerűen használható eszköz, ami lehetővé teszi a könnyed hozzáférhetőséget, emellett a segítségével nehézségek nélkül, gyorsan szállíthatja termékeit az üzlete egyik feléből a másikba, vagy a raktárból az eladótérbe. Rengeteg beépített polccal rendelkezik, így nagyon sok áru egyidejű tárolására alkalmas. Különböző konténerek különböző élelmiszerekre lettek tervezve: vannak kenyerek, de vannak sütemények tárolására alkalmas eszközök is közöttük. Az oldalfalas konténer további nagy előnye a mobilitásán túl, hogy rendkívül időtálló.

Ön is vásárolna oldalfalas konténereket? Esetleg érdeklődne egy már kiszemelt termékünk iránt? Akkor vegye fel cégünkkel a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

Mozgassa könnyedén, és tegye szem elé a legkedveltebb termékeit!

Rendezze a frissen sült pékárut kenyeres konténerbe!

A pékségekben folyamatos a különféle pékáruk készítése, minden reggel friss zsömle, kifli, kenyér és egyéb finomság várja a vásárlókat. A kenyér nem hiányozhat a kínálatból, hiszen még mindig ez tartozik az alapvető élelmiszerek közé. Ma már sokféle alapanyagból, különböző méretben készülnek a kenyerek, cipók, veknik. A sok pékáruhoz pedig szükséges egy megbízható kenyeres konténert is beszerezni!

Keressen fel minket, és rendeljen online kenyeres konténert pékségébe! A kenyeres konténerek mellett süteményes konténerek is szerepelnek termékeink között, különféle méretben és kivitelezésben. Válasszon olyat, amivel megkönnyíti a munkát, a frissen sült kenyerek pedig ropogósan sorakozhatnak a polcokon, készen arra, hogy a vásárlók szatyraiban landoljanak.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni a kenyeres konténerekkel kapcsolatban, kérdése van szolgáltatásainkról, termékeinkről, bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Praktikus üzletberendezés: konténerek tejhez

Egy élelmiszerboltban megvannak a megszokott eszközök és berendezések, melyek használatával a napi feladatok egyszerűbbé válnak. Ilyen, már jól bevált eszköz a konténer is. A konténerek között található kifejezetten dobozos termékekhez való tároló is.

A konténerek tejhez tervezett változata sok tekintetben hasznos eszköz. Egy ilyen üzletberendezés használatával  lehetségessé válik, hogy a nehezebb termékekből egyszerre többet is mozgatni lehessen. A konténert úgy alakították ki, hogy sok doboznyi dobozos tej beleférjen. A szerkezeten nemcsak elég hely van a termékeknek, hanem biztonságosan meg is tartja azokat a rácsokkal. Átlátható kivitelezésének köszönhetően a pakolást megkönnyíti. A tej pillanatok alatt a raktárból a polcokra kerül a gördíthető konténereknek hála, megerőltető cipekedés nélkül.

Válogasson jól bevált üzletberendezéseink közül! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén felkereshet minket termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bátran!

Praktikus üzletberendezés: konténerek tejhez