Megnevezés: Oldalfalas konténer (raklapfeltét), halmozható
Cikkszám: 04-00030-1

  • horganyzott vagy festett kivitel
  • 1.200x800x850 mm
  • lapra csukható (ca. 2.000x850x70 mm)
  • halmozható, elöl félbe nyíló ajtóval
  • választható: nem halmozható kivitel, több (2,3,4) ajtóval, más méretekkel, igény szerint köztes polccal, választóráccsal

A raklap praktikus kiegészítője: az oldalfalas konténer

A raktárak egyik nélkülözhetetlen eszköze a raklap, hiszen a különféle méretű, súlyú és formájú áruk tárolásának, illetve szállításának műveletét raklapokkal lehet a legegyszerűbben kivitelezni. A raklapra felpakolt árut egyéb eszközökkel is meg lehet óvni a szétszóródástól: az oldalfalas konténer akkor hasznos dolog, ha nem fóliával körbetekert áru van a raklapon, hanem már kicsomagolt állapotában kerül oda.

Az oldalfalas konténer tulajdonképpen egy nyitható szerkezet, ami a konténerekre hasonlít, azzal a különbséggel, hogy rácsozott oldalfalai vannak, és felül, illetve alul nyitott. Az oldalfalas konténer egyszerűen rögzíthető a raklapra, ha nincs rá szükség, akkor pedig könnyedén el lehet távolítani.

Az így körülhatárolt raklapnak rácsos falai lesznek, amivel biztonságosabbá válik a tárolás bármilyen áru részére. Forduljon hozzánk bizalommal, ha érdeklik az oldalfalas konténerek, és rendeljen kedvező áron horganyzott, vagy festett, halmozható, vagy nem halmozható kivitelben készülő termékeinkből!